Privatnost podataka

Politika privatnosti podataka

Da bismo uspješno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavijestimo o trenutnom statusu narudžbe. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju I dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni LUStudio s.p. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosljeđujemo trećim licima.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korištenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

 

Saglasnost i promjena uslova

Korištenje naših servisa podrazumijeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korištenja LUStudio s.p. se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici.

 

 

LU STUDIO S.P. 
Sime Šolaje 1a, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Počni kucati i pritisni Enter za pretragu

Korpa

Nema proizvoda u korpi.