O nama

Želimo da, kroz ljepotu, sklad i formu, pomognemo svakome da iz sebe izvuče, možda odavno zaboravljenu i svakodnevnim stvarima zatrpanu, mrvu hedonizma i priušti si ljepotu, kako oko sebe, tako i u sebi.

Dizajneri

Iza Leži Beg brenda stoje LU Architects.

Svjesni činjenice da je, u životima intenzivnim poput naših, izuzetno bitan jedan dio vremena posvetiti sebi i stvarima koje nas čine srećnima, predahnuti, razmisliti ili, jednostavno odmoriti, odlučili smo stvoriti namještaj koji se savršeno uklapa u razne stilske kombinacije, pruža nevjerovatnu udobnost i postaje vid opuštanja o kojem ćeš razmišljati tokom cijelog radnog dana, i koji će te, na kraju, čekati kad dođeš kući. Iz dizajn studija LU Architects dolazi Leži Beg kolekcija fotelja, jastuka i taburea, izrađenih u stilizovanom „bean bag“ maniru, od materijala izuzetnih specifikacija u pogledu kvaliteta i izdržljivosti.

Upravo zahvaljujući ogromnom iskustvu u planiranju i dizajniranju enterijera, rodio nam se osjećaj za sve one fine, male stvari, koje od prostora prave dom. Tako se rodio i Leži Beg.

Lu Architects

Počni kucati i pritisni Enter za pretragu

Korpa

Nema proizvoda u korpi.